Spori za Sporting

0

BORBENOST NIJE DOVOLjNA: KSV Tempo
 

I pored toga, naša ekipa je u prvom delu bila ravnopravna. Čak i kada su Portugalci poveli sa 1:0 u 28. minutu, motivacija kod naših fudbalera nije nestala. Četiri minuta kasnije, igrač sredine terena Živković šutira sa desetak metara, loptu golman Sportinga odbija, ali je naš centarfor Jovan Stojanović iz okreta sprovodi u mrežu i izjednačuje na 1:1. Do kraja prvog poluvremena je ravnoteža bila uspostavljena, da bi Sporting u poslednjem napadu postigao još jedan gol, pa se na pauzu, ipak, otišlo sa prednošću od 2:1 u korist gostiju.

 

KRAJSOBER LIGA

KSV Tempo – SG Sporting Ekenhajm 2:4 (1:2)

FRANKFURT

Stadion: Nidapark.
Gledalaca: 120.
Strelci: Stojanović u 32. i Nikolić u 53. minutu.
Žuti kartoni: Stojanović u 33, Rašović u 76. i Malbaša u 83. minutu.

TEMPO: Gavrilović, Stanojević, Brandić (Mihailović), Stojanović, Simonovski (Nikolić), Živković, I. Šešum, Rašović (Matejević), B. i N. Marković, Malbaša.

Pozicija na tabeli:
11. Tempo 9 3 2 4 15:17 11

Sa ulaskom Vladana Nikolića, početkom drugog poluvremena, igra Tempa je dobila na brzini, a rezultat se na 2:2 promenio u 53. minutu. Strelac je bio Nikolić a odlučujući pas je došao od Nikole Markovića.

Prelomni momenat dogodio se u 65. minutu kada je Nenad Malbaša odlično izveo slobodan udarac, a publika je već videla vođstvo Tempa. Međutim, golman Sportinga je čudesno uspeo da odbrani svoju mrežu. Da je kojim slučajem Malbašin šut završio u mreži gostiju, utakmica bi verovatno dobila drugi epilog. Probuđeni Sporting je preokrenuo igru u svoju korist i do 73. minuta postigao dva nova gola za konačnih 4:2.

Našem krajsoberligašu predstoji duel protiv poslednjeg Vestenda, a do tada ostaje nada da će povređeni fudbaleri biti spremni za igru.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here