Đ. J.
Humana ekipa: Žozi Junajted

Neformalna organizacija Žozi junajted iz Loznice nastavila je svoje humanitarne akcije prikupljanja novca potrebnog za lečenje četvorogodišnje Zorice Dragojlović iz Borče, koja boluje od spinalne mišićne atrofije. 

U hali SC Lagator odigrani su humanitarni mečevi u malom fudbalu, a na parket su najpre istrčali igrači domaćina, Žozi junajteda i Crvene zvezde, dok su posle toga snage odmerili veterani Loznice i Partizana. Kako bi prikupili novac za lečenje male Zorice u Americi, osim ove, priređeno je još nekoliko akcija, a jedan od njih je aukcija dresova poznatih sportista na instagramu koja još traje. Do sada je, kako je saopštio Zoran Milivojević, predstavnik Žozi junajteda, prikupljeno 380.000 dinara (oko 3.220 evra), a za Zoričino lečenje je potrebno čak 120.000 evra.

Od početka godine, za pomoć Zorici, Žozi junajted u Loznici organizovao je žurku, takmičenja u video-igricama FIFA i PES kao i košarkaški humanitarni turnir Tri na tri.

POZIV DONATORIMA:
Ako želite da se uključite u neku od akcija HUMANITARNOG MOSTA, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara HUMANITARNOG MOSTA na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.
Izvor:

Đ. Janković

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime