Sportske vesti

0

 

 

Potukao se Roj Kin

Nestvarne scene pred u hotelu Portmarnok na severu Dablina, u kojem pred okršaj sa Škotskom u Glazgovu odseda reprezentacija Irske. Ali i poneki "nezvani" gost, a jedan od njih večno će pamtiti dan kada je Roja Kina zamolio da mu potpiše nedavno objavljenu biografiju "Drugo poluvreme".
Nesrećni čovek se verovatno nadao da će sa legendom irskog fudbala ispiti koje pivce u pabu. Umesto toga veče je završio u bolnici.
– Jedan momak je čitao Rojovu knjigu i kada ga je video, zatražio je da mu je ovaj potpiše. Roj mu je rekao "ne", a onda je počela rasprava. I sve je otišlo do đavola. Bilo je dosta vike, ubrzo su se pojavila ambulantna kola i odvela čoveka – izjavio je za irsko izdanje "Mirora" neimenovani svedok incidenta.

Pele prebačen u bolnicu

Fudbalska legenda Brazila Pele prebačen je u bolnicu zbog bolova u stomaku, zbog čega nije prisustvovao svečanosti organizovanoj u njegovu čast u rodnom gradu Santosu, saopštili su izvori bliski fudbaleru.
Trostruki osvajač Mondijala, 74-godišnji Pele je primljen u bolnicu u Sao Paulu iz preventivnih razloga, rekao je njegov prijatelj Žoze Fornos Rodriges.
– Imao je bolove u stomaku i odveden je u bolnicu na snimanje. Miran je i oseća se bolje – rekao je Rodriges, koji nije precizirao kada će legendarni igrač biti pušten iz bolnice.

Rusi ne mogu da plate Kapela

Ruska fudbalska federacija nema dovoljno novca kako bi isplatila zaradu selektoru reprezentacije te zemlje Italijanu Fabiju Kapelu.
Prema rečima člana Izvršnog komiteta Ruske federacije Sergeja Stjepašina, FA Rusije nema novca da plati italijanskom stručnjaku.
– Sa sigurnošću mogu da tvrdim da Ruska Federacija nema novca za Kapelovu platu. To je nešto zbog čega ne možemo da budemo ponosni – rekao je Stjepašin.
Kapelo nije dobio platu kao selektor Rusije u poslednjih pet meseci, a prema ruskim medijima, novi Kapelov ugovor vredan je devet milliona evra godišnje.

"Torcida" prekinula večeru UEFA i HNS

Pripadnici "torcide", navijačke grupe Hajduka iz Splita, prekinuli su zvaničnu večeru pripadnika fudbalskog saveza Hrvatske HNS i UEFA.
Večera dveju delegacija organizovana je u utorak, ali su članovi "torcide" upali i počeli da vređaju članove evropske kuće fudbala.
Oni su razvili transparent na kom je pisalo "UEFA MAFFIA
", zapalili nekoliko baklji i pevali protiv UEFA i fudbalskog saveza svoje zemlje.
Policija je obaveštena o ovom događaju, ali su članovi "torcide" uspeli da pobegnu.

JANKOVIĆ: Imali smo dosta sreće

Fudbaler Verone, srpski internacionalac Boško Janković, nepovređen je u saobraćajnom udesu na autoputu u Švajcarskoj, u blizini Belincone.
Janković je u društvu brata automobilom krenuo u Lugano, gde Verona treba da igra prijateljsku utakmicu, a udes se dogodio na samoj granici sa Italijom, kada je bivši igrač Crvene zvezde i državne reprezentacije svojim vozilom udario u ivičnjak i zaustavio se u svojoj traci.
– Jedno veoma neprijatno iskustvo. Zbog jake kiše i vlažnog kolovoza izgubio sam kontrolu nad vozilom, ali sam ostao pribran i uspeo nekako da se zaustavim. Imali smo dosta sreće – izjavio je Janković.

Olimpijakos otkupljuje Milivojevićev ugovor

Fudbaler Olimpijakosa Luka Milivojević mogao bi uskoro da potpiše ugovor sa grčkim šampionom, prenosi grčki list "Sport".
Srpski vezista letos je došao na jednogodišnju pozajmicu iz Anderlehta, a mediji navode da je su dva kluba započela pregovore oko transfera, čija bi cena trebalo da bude dva i po miliona evra.
Svojim partijama u Ligi šampiona, posebno protiv madridskog Atletika i Juventusa, oduševio je trenera Mičela, koji insistira da se odmah realizuje transfer.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here