Sportske vesti

0

 

Sa ovim timom Argentina može do finala!

Časopis "Hombre" izlazi dva puta mesečno, a ciljna grupa su Latinoamerikanci. Ovo puta poslastica je namenjena Argentincima. Oni sanjaju novu titulu šampiona sveta, a imaju veliku podršku ovih devojaka u dresovima "gaučosa".

Bosanci i Hrvati zapevali: "Evo banke"

Navijači Bosne i Hercegovine i Hrvatske ludo su se provodili u gradskom metrou Rio de Žaneira sa fanovima Meksika i Argentine.
Uprkos tome što su poraženi, raspoloženje među Balkancima bilo je odlično. U to su se uverili i temperamentni Argentinci i Meksikanci, koji su zajedno sa "zmajevima" i "kockastima" zapevali usred Brazila: "Evo banke, Cigane moj".

Nove Nejmarove kopačke

Najki je predstavio nove Nejmarove kopačke, koje će napadač karioka nositi na nekim utakmicama u Brazilu. Vidimo da je boja i dizajn u skladu s modernim tendencijama, zna se šta se dobro prodaje. Da li vam se dopadaju?

Kasiljas moli Špance za oproštaj

Prvo i najveće razočaranje u Brazilu stiglo je od branioca titule, i to posle dva kola.
– Kada na Svetskom prvenstvu izgubite dva meča, to sve objašnjava. Molimo ljude da nam oproste, iako se nadam da znaju da smo dali sve od sebe da ih ponovo usrećimo. Ali nije bilo suđeno. Mi smo najodgovorniji za sav bol i moramo to da prihvatimo – rekao je španski golman Iker Kasiljas.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here