Srbija 08 jesenji prvak

0

Srbija 08 sačuvala je tako prednost od jednog boda nad najbližim rivalom i na najbolji način najavila preskakanje još jednog ligaškog stepenika. Podsetimo, naš klub je novajlija u ovom rangu takmičenja, ali mu to nije smetalo da nastavi pobedonosni hod, započet prošle sezone.
 

Poslednji jesenji susret Srbija 08 dočekala je u oslabljenom sastavu. Povrede, izostanci zbog drugih obaveza – učinili su da u ovom meča nisu igrala šestorica standardnih prvotimaca, ali klub ima brojni igrački kadar, tako da naročitih problema nije ni bilo. Među zamenama standardnih prvotimaca našla su se i dvojica momaka iz omladinskog pogona.

Fudbaleri i rukovodstvo Srbije 08 na proslavi jesenje titule

U prvom poluvremenu, verovatno zbog neugranosti, Srbija 08 nije ostavila naročit utisak na terenu, ali je ipak uspela da povede u 15. minutu, golom Vojkana Stevića.

 

U nastavku meča, tim je krenuo ozbiljnije, rešen da otkloni svaku neizvesnost oko ishoda meča, pogotovo što je bio očigledno da je sudija na strani protivnika. To je našim igračima i pošlo "za nogom", postigli su još četiri gola, od kojih je najlepši bio onaj, Marka Ristića, šutem sa preko 25 metara. Treba reći i da je kapiten Saša Vučković, i pored bolesti, insistirao da bude u timu i pomogne na putu ka još jednoj pobedi.

Tuširanje šampanjcem

 

Posle utakmice, igrači i predsednik kluba, Srdjan Stokić, počeli su slavlje već u svlačionici, i to bocom šampanjca, koji je više poslužio za "tuširanje", nego za piće.

Poslednjoj utakmici jesenjeg dela prvenstva prisustvovao je i gotovo ceo mlađi kadar, iz nekoliko selekcija Srbije 08, koji se pridružio slavlju seniora na svečanoj večeri. Nastavak sezone zakazan je za mart, a već u prvom kolu Srbija 08 može mnogo toga da reši, jer se sastaje sa Alijansom latinom, koja na tabeli zaostaje samo bod.

 

Golove za Srbiju 08 postigli su Vojkan Stević i Marko Ristić po dva i Novak Vučić.
SRBIJA 08: Aleksander Filipović, Slobodan Jovanović, Aleksandar Milosavljević, Vojkan Stević, Borivoj Maksić (Darko Cvijetinović), Ivan Tomić (Dragan Marković), Aleksander Gajičić (Rade Djaković), Marko Ristić, Novak Vučić, Saša Vučković, Slobodan Avramović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here