Screenshot/oe24.at
Mesto napada

Uobičajena večernja šetnja sa psom mogla je da se završi tragično za 37-godišnjeg državljanina Srbije koji je izboden pred svojom 10-godišnjom kćerkom.

Naime, sve se desilo u utorak uveče oko 19 sati, u Brigitenau, jednom od bečkih okruga kada je besni taksista izleteo iz auta i počeo da se svađa sa Srbinom zbog psa.

Kako prenose austrijski mediji, sve se dešavalo u blizini Inštrase, a otac i kćerka su išli trotoarom šetajući psa. Međutim, u jednom momentu pas je izvršio nuždu pored drveta, što je razbesnelo taksistu, koji je prolazio tom ulicom. On je izleteo iz automobila i besno prišao Srbinu i počeo da se raspravlja sa njim.

Verbalni sukob je prerastao u fizički, da bi taksista izvadio oštri predmet, pretpostavlja se manji nož i ubo Srbina u predelu leđa. Sve ovo je posmatrala prestravljena kćerka, a taksista je odmah seo u auto i pobegao.

Očevici su jedino rekli da je taksista imao veliku bradu, kao i da je automobil bio srebrne boje. Srbin je odmah prebačen u bolnicu, ali na njegovu sreću, nije životno ugrožen. Kriminalističko odeljenje bečke policije preuzelo je istragu na ovom slučaju, a taksista će biti prijavljen za nanošenje teških telesnih povreda sa umišljajem.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here