Srce kuca za crno-bele

0

 

Čestitka za rođendan: Ivan Bojić sa Markovićem, Marinkovićem i Ninkovićem
 

U jeku priprema za nastavak prvenstva i reprezentativne pauze, prvotimci Partizana su još jednom pokazali da imaju veliko srce. Nikola Ninković, Saša Marković i Nenad Marinković napravili su rođendansko iznenađenje 15-godišnjem Ivanu Bojiću, koga je teška saobraćajna nesreća na kraju 2012. nekoliko meseci vezala za krevet uz teške povrede rebara, nogu i hematome na mozgu.
Posle 21 dana provedenog u komi, Ivan je nastavio svoju bitku za život u kojoj veliki deo srca kuca za crno-bele. Svoju ljubav prema njima nije krio ni u toku bolničkog lečenja kad su na ideju da mu prirede najlepše rođendansko slavlje došli upravo oni koji su sa njim delili bolničku sobu.
Uz poklone iz crno-belog butika, šal, kačket i dres sa prezimenom Bojić, crno-beli su pokucali na vrata njegovog doma na Bežaniji.
"Svojom dobrotom i plemenitošću Ivan je osvojio nove drugare kojima je recitovao i ljubavne pesme koje piše. Koliko smo mi njemu ulepšali dan, toliko nam je mali Ivan sa njegovom porodicom pokazao šta znači ljubav prema životu i voljenom klubu, uz poruku da najhrabriji ne odustaju ni kad je najteže. Partizan Ivanu Bojiću čestita 15. rođendan sa željom za brz oporavak i još lepše detinjstvo", saopštili su iz Partizana.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here