Foto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Novak Đoković je posle poraza od Pabla Karenja Buste rekao da mu je žao što nije osvojio medalju za Srbiju ali da ne žali uopšte što je došao na Igre u Tokio. Takođe kaže da je uvek čast da igra za Srbiju i da će zato probati da se nađe na Igrama i u Parizu za tri godine.

Novak je takođe srpskim novinarima rekao da je imao i povredu i to više njih.

– Povreda je u pitanju, ne jedna više ih je. Nadam se da me to neće sprečiti da idem na US Open. Ne kajem se što sam došao i što sam dao sve od sebe, jer kako bih se kajao. To je normalna stvar da kada si na Olimpijskim igrama pokušaš da doneseš medalju za svoju zemlju. Za neki moj standard i moja očekivanja ovo nije idealan rezultat. Izvinjavam se svima koje sam se razočarao. Žao mi je i zbog Nine isto, otkazalo mi je potpuno telo, igrao sam pod lekovima, bolovima – kaže Novak Đoković.

On dodaje da je daleko od toga da želi da svali krivicu na učešće na Olimpijskim igrama zbog onoga što će se eventualno desiti. Ipak veruje da će se spremiti za US Open.

– Dao sam sve, šta god da mi je ostalo u rezervoaru, nije bilo mnogo. Posledice fizičke neće nadam se stvoriti problem za mene za US Open. O tome ne mogu da govorim, nisam siguran. Ne žalim jer je nužno da daš sve od sebe kada igraš za svoju zemlju – kazao je Novak.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime