Srpkinja favorit za Mis Kanade

0

 

Lepa Sunčica može da vam obasja dan
 

Srpkinja Sunčica Anđić (24) je među 40 devojaka koje se takmiče na prestižnom izboru “Miss World Canada 2014”, a na internet anketama je među favoritkinjama. Ona tvrdi da nije opterećena pobedom i za “Blic” objašnjava zašto se prijavila za ovo takmičenje.

– Aplicirala sam još u julu prošle godine. Bilo je potrebno proći čitavu proceduru, od intervjua do fotografisanja. Odlučila sam da se prijavim za mis Kanade nakon što sam saznala da ne ocenjuju samo spoljašnju lepotu, već žiri interesuje i ono što nosite u sebi. Unutrašnja lepota je moj adut – kaže Sunčica za “Blic”.

 

Lepa Srpkinja rođena je u Sarajevu 1989. godine. Sa roditeljima i starijim bratom izbegla je za vreme rata u Novi Sad, a 1998. godine preselila se u Vankuver. Kaže da je na njenu odluku da se prijavi na ovo takmičenje, između ostalog, uticalo i to što se izbor za mis Kanade održava u partnerstvu sa jednom organizacijom koja skuplja pare za obolelu decu, dajući im nadu u bolji život.

 

Spremna je da ponese lentu za najlepšu Kanađanku
 

– Mnogo sam vezana za decu. Ona su naša budućnost i volela bih da učestvujem u njihovom kvalitetnijem detinjstvu. To me najviše motivisalo da krenem ovim putem. Želim nešto da učinim kako bi deca stekla više samopouzdanja i vere u svetliju budućnost. Evo, ja sam pravi primer čvrste volje, upornosti i želje za uspehom iako mi je životni put bio dosta težak – otkriva ona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here