Predsedavajući predsedništva Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine Alija Fatić je onemogućio odigravanje prijateljske utakmice Srbije i Azerbejdžana.

Svetske šampionke se nalaze na pripremama na Palama, a za kraj tog boravka bila je planirana prijateljska utakmica, sa Azerbejdžanom.

Tome se usprotivio Alija Fatić i rekao je kako će on ukoliko dođe do te utakmice zakazati meč u Novom Pazaru između Bosne i Hercegovine i samoproglašenog Kosova.

Svesno je Fatić spomenuo samoproglašeno Kosovo, znajući koliko i šta svakoj srpskoj duši znači Kosovo i Metohija…  Ma šta o tome mislio Alija Fatić, Kosovo je srce Srbije i tako će ostati…

Posle tog njegovog istupa otišlo je pismo na adresu saveza Azerbejdžana i od utakmice na Palama neće biti ništa…

Fatić je tako uspeo u svojim prljavim namerama. Smetala mu je Srbija, smetale su mu valjda i Pale, ali mu nije smetalo kada mu je Odbojkaški savez Srbije pomagao, stručno, tehnički.

Na njegovu žalost, ovim potezom je samo još više udaljio sve ljude u Odbojkaškom savezu Bosne i Hercegovine, a koji dolaze iz Republike Srpske od Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine, a možda je to Aliji i bio cilj.

Trebalo bi sada, na poslednji trening odbojkašica Srbije na Palama, na ovim pripremama, ispuniti dvoranu Peki, do poslednjeg mesta, sa srpskim obeležjima i pokazati Aliji šta se misli o njegovom gestu i postupku…

Izvor:
Vestionline, Zurnal.rs

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here