instagram/printscreen
Zorana Jovanović - Zorannah

Jedna od najpopularnijih srpskih blogerki, Zorana Jovanović Zorannah veliki je umetnik da svoje pratioce ostavi bez teksta. Zbog čvrstih stava koje brani na Instagramu kao i u medijima mnogo puta bila je na udaru kritika, međutim Zoranu to i ne zanima mnogo. Takođe, ni u ova krizna vremena lepa Zorannah nije prestala da objavljuje fotografije na svoj profil i to baš one koje njenim fanovima i pratiocima “bodu oči”.

Sa tim običajem je nastavila i za vreme izolacije.

Poznata srpska blogerka je iz svog toplog doma objavila sliku u belom donjem vešu i sa kompletnom šminkom na licu. Svi su primetili njene savršene “6 pack” trbušnjake, ali je većina ipak primetila da je lepa Zorannah drastično oslabila.

Budući da Zorannah zagovara mršaviji izgled njen nov komentar na sliku koju je objavila nimalo ne čudi. Iako u izolaciji Zorannah je izabrala da vodi računa o svom telu i ne dozvoli da se zbog dosade ugoji. Jer treba biti lep i nakon korone.

-Dok svi jedu, ja se skidam – poručila je ona u komentaru svoje objave dok su  njoj poručili da je anoreksična…

Pre nekoliko nedelja kada je korona virus zahvtaio i naše podneblje, srpska blogeka Zorannah iznela je svoj stav o ovom virusu. Naime, ona je smatrala da je korona nastala veštačkim putem i da za njega rešenje već postoji:

– Ja mislim da je taj nastao veštačkim, to je moje mišljenje, možda sam u pravu, možda nisam. Smatram da oni sigurno imaju vakcinu koju su napravili unapred. Strateški je bilo plasirano tamo gde je, otišlo je predaleko, to je moje mišljenje, ne mora značiti da sam u pravu. Možda sam potpuno pogrešno shvatila. Mislim da će se za nekoliko nedelja čarobno pojaviti vakcina i da će se sve vratiti u normalu do maja – rekla je ona nedavno. Međutim, njena teorija nije naišla na odobravanje kod većeg dela publike.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here