EPA/Milan Kammermayer
Aljbin Kurti

Umesto da počne sa sprovođenjem obaveza Prištine na šta se obavezao u Briselu, i formira Zajednicu srpskih opština kako je dogovoreno 2013. i 2015. godine, Aljbin Kurti svakoga dana teroriše srpski narod, a ujedno i prkosi čitavoj međunarodnoj zajednici vređajući čak i posrednike u dijalogu, ističe se u saopštenju Srpske liste.

“Da stvar bude gora, ovaj licemer i antisrbin, Aljbin Kurti smogao je snage da govori o srpskim parlamentarnim izborima, očigledno nezadovoljan rezultatima, i veličanstvenom pobedom Srpske napredne stranke odnosno politike Aleksandra Vučića. Očigledno je želeo druge pobednike ovih izbora koji će ostati u opoziciji”, navodi se u tekstu.

Ovo je, kako dodaju, ujedno i jasna poruka celom srpskom narodu koga Kurti želi na vlasti u Beogradu, one iste koji su ga protivzakonito pustili iz srpskog zatvora.

“Ni manje ni više, o regularnosti izbora govori Kurti koji je Srbima sa Kosova i Metohije po treći put uskratio pravo glasa, u nadi da će sprečiti Srbe da podrže Srpsku napdrednu stranku i Aleksandra Vučića, i time još jednom pokažu kome veruju i čiju politiku slede. Onaj isti čiji režim svakoga dana krši osnovna ljudska prava srpskog naroda, otima mu zemlju, banjsko lečilište, imanja, preorava čak i grobove, govori o poštovanju zakona i vladavinu prava, ‘ko o čemu, lopov o poštenju’ stara je izreka”, zaključuje se u saopštenju.

3 COMMENTS

  1. Neče dugo biti ovako ojadili svemu Pa i narodu na vidiku su novi izbori u Srbiji ili novi veliki neredi na ulicama cjele Srbije dokle bre više protiv volje naroda narod je jednoglasno reko NE ovoj Vlasti to što oni Kradu Glasove naroda i manipulacijama raznim prikazuju izborni rezultat kako oni vode to izdržiti narod neče sigurno.

  2. Dragi ljudi,kurti ne radi sam ništa.
    On,kurti ima savjetike iz EU i Amerike.
    Inače on nebi smeo tako silno imati ponašanje.
    Morate to da svatite.
    A njegovi savjetnici se samo prave kao dobri
    srpski prijatelji.

  3. ŽIVELA EVROPA, ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here