Srpska Suzan Bojl

0

 

Sandra Todorović iz Jagodine je baš poput popularne Britanke osvojila žiri u emisiji "Ja imam talent", odnosno srpske verzije šoua "Britain’s got talent".
Poprilično neuglednog izgleda, raščupane kose i sa glasom operske pevačice, Sandra je na audiciji sjajno otpevala pesmu Andrea Bočelija, "Con te Partiro".

 

"Godinama čekam i sad kad sam zamalo odustala od pevačke karijere dogodilo mi se to da sam ušla u prvi krug. Kad su mi rekli da sam prošla, bila sam jako zbunjena i nisam mogla da verujem", priznala je Sandra koja neprestano prima pozive podrške od strane prijatelja, ali i nepoznatih ljudi.

 

"Išla sam i pre na neke audicije, ljudi bi me zapazili, ali mi se nikad kasnije nisu javili. Nikad nisam išla u muzičku školu već sam u 21. godini krenula na časove solo pevanja. Međutim, onda je došao rat, pa sam prestala s pevanjem. Povremeno sam pevala u crkvenom horu ili na nekim književnim večerima", rekla je Sandra medijima.

 

"Za Suzan Bojl sam saznala tek nakon što sam se i sama okušala na audiciji. Njena priča je ipak malo drugačija od moje, ali jako mi se sviđa muzika koju ona izvodi".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here