pixabay.com
Foto: Ilustracija

Napadač (36 godina) za koga se navodi da je državljanin Srbije pucao je iz gasnog pištolja na 21- godišnju devojku ispred diskoteke u nemačkom gradiću Baknangu, u pokrajini Baden-Virtemberg.

Napad se dogodio u Anonaj štrase, u noći između subote i nedelje.

Prema navodima listova koji izlaze u štutgartu, on je još u diskoteci bio nasrtljiv prema devojci i zato je bio izbačen na ulicu. Međutim, kada je devojka oko 02.30 sati izašla i krenula kući, sačekao je napolju i pucao nekoliko puta u nju nanevši joj lakše povrede po vratu i donjem delu leđa jer se radilo o gasnom pištolju koji se inače u Nemačkoj nalazi su slobodnoj prodaji i dostupan je osobama starijim od 18 godina.

Posle napada je trčeći pobegao odatle, ali ga je prema navodima domaćih medija policija brzo pronašla i uhapsila u sobi, u jednom restoranu u Zulcbaher štrase. U ponedeljak ujutru je priveden kod sudije, a policija je u zvaničnom saopštenju o ovom slučaju navela da ovaj državljanin Srbije (čija se nacionalnost ne navodi) po svoj prilici nema odobren boravak u Nemačkoj.

1 COMMENT

  1. Sigurno je da nije bio Srbin, jer bi u protivnom bilo objavljeno. Ako devojka ne pristaje, onda nije potrebna sila. Za nesposobne postoje javne kuce. Sposoban covek ce traziti dalje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here