Srpski pevači oduševili Osječane

0

 

 

Iako je manifestacija najavljena kao regionalna, najbrojniji su bili srpski folk pevači koji su "zapalili" publiku i još jednom dokazali da ne postoje granice koje mogu da zaustave muziku i pesmu. Pored brojnih izvođača iz Srbije, učestvovali su i bosanski pevači, nekoliko gostiju iz Bugarske i svega dva pevača iz Hrvatske.

 

Muke sa viškom kilograma

Duga i hladna zima ostavila je "tragove" na mnogim pevačicama koje su jadikovale kako su se ugojile, pa su se međusobno savetovale koja je najbolja dijeta za skidanje viška kilograma. I dok su jedne predlagale da se probuši kašika, kao najefikasnije rešenje, bilo je i onih koje su iz ličnog primera dokazivale da je najbolja dijeta kombinovana sa sportom, te da daje najbrže rezultate.

Oko dvorane, ali i u hali primećen je veliki broj policajaca koji su brinuli za bezbednost publike i gostiju, ali i proveravali da li se propisi poštuju.

 

Prema pooštrenim zakonima o muzičkom i umetničkom delovanju, svi pevači morali su da potvrde svoje učešće na ovoj manifestaciji i niko ko unapred nije bio najavljen policiji nije mogao ni da se popne na scenu, a kamoli da zapeva.

Za pevača godine proglašen je Mile Kitić, koga najviše vole mladi Osječani koji su se stalno gurkali i zapitkivali "Kad će Mile?" Njegov izlazak na scenu dočekan je ovacijama, pa je opravdao titulu najomiljenijeg srpskog pevača u Hrvatskoj.

 

Za najbolju pevačicu godine proglašena je Indira Radić, koja je izvela pesmu "Heroji" i najavila veliki povratak u estradni vrh na kome je bila do pre nekoliko godina. Za hit godine proglašena je pesma "Sunce se ponovo rađa" u izvođenju Jovana Perišića, koji je još jednom dokazao da je pevač bez premca.

Najviše aplauza publike dobio je Di-Džej Krmak, koji je napravio pravi šou na sceni. On je pevao, igrao, skakao po scenografiji i na kraju se bacio u publiku, kao da je na rok koncertu, a ne na narodnjačkoj manifestaciji. Viki Miljković dočekana je kao velika zvezda, Dona Ares pojavila se sa nekoliko kilograma viška i dubokim dekolteom, koji je otkrivao njene nove i silikonima uvećane grudi.

 

Najviše pažnje i šuškanja među kolegama izazvala je Tanja Savić, koja se pojavila u haljini koja je neodoljivo podsećala na trudničku. Svi su je zapitkivali da li je u blagoslovenom stanju, ali je ona uz osmeh objašnjavala da nije i da će morati da sačeka da joj se dečko vrati iz Australije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here