Šta je za Bosanca kvalitet? Halid u “mercedesu”!

0

Halid Bešlić – bosanski kvalitet
 

Običnom Bosancu (geografska odrednica porekla, građani BiH svih nacionalnosti, prim. aut.) rečeno je da zamisle da imaju neograničeno novca i im izbor zavisi isključivo od kvaliteta. Pošto su već jednom nogom bili u snovima, Bosanci su priupitani da kategorizuju stvari po kvalitetu.

 

Zaključak je da bi se vozili samo u "mercedesu", slušali isključivo Halida Bešlića, grupu U2, Dubioza Kolektiv i Madonu, a pili Tešanjski kiseljak.

 

Kao najkvalitetniji klub u BiH su odabrali FK Barselonu, a fudbalera Lionela Mesija proglasili za najkvalitetnijeg sportistu na svetu.

 

Isto istraživanje je sprovedeno u Crnoj Gori, a Đetići su malo drugačije odgovorili. Najkvalitetniji sportista na svetu je Novak Đoković, a kada je klub u pitanju igrali bi derbi sa Bosancima – u Real Madridu.

 

Da imaju dovoljno para, Crnogorci bi koristili samo Samsung telefone, HP računare, išli bi na Jaz da slušaju Roling Stonse i Madonu, i naravno domaćeg Sergeja Ćetkovića. Po pesku bi hodali u Adidas patikama, a novce čuvali u Crnogorskoj komercijalnoj banci.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here