Šta mislite o pet najpopularnijih poza u seksu?

0

Koju pozu vi preferitate?

Evo pet najpopularnijih poza iz muške i ženske perspektive:

Misionarska

On kaže: Suviše je bazična. Mislim da tu nema varnica; nema uzbuđenja. Imam utisak kao da smo oboje rekli, Ok, hajde da uradimo najdosadniji pokret na svetu. Mislim da ni jedan muškarac nije previše uzbuđen ovom pozom.

Ona kaže: Ko ne voli misionarsku? Mogu da zgrabim njegovu guzu, mazim ga po telu i radim zabavne stvari, kao na primer stezanje mišića vagine dok je on unutra, što donosi mnogo više zadovoljstva oboma.

Otpozadi

On kaže: Ovo je moj lični favorit. To je ona vrsta seksa koja ostaje zabavna i posle mnogo godina sa istom osobom. Posle takvog seksa dođe mi da čestitam devojci i kažem joj nešto u stilu, Odradili smo odličan posao, bravo!

Ona kaže: Ova poza dobija pet zvezdica. Ljudsko telo je tako napravljeno, da je ova poza laka za izvođenje. Naročito je dobra za seks na brzaka na nekom polu javnom mestu. Takođe, ostavlja prostor za pljeskanje po guzi, što je sjajno.


Devojka na vrhu

On kaže: Ova poza je odlična jer mi daje mogućnost da se opustim. Ipak, može biti teško jer devojka drži sve konce, pa moje želje ne moraju biti ispunjene.

Ona kaže: Kao osoba koja obožava kontrolu, ovu pozu definitivno svrstavam u najbolje. Ja odlučujem koliko brzi ili sporo ćemo se kretati, pod kojim uglom i koliko duboko će ući. Uvek mogu da se postaram za svoj orgazam u ovoj pozi.

 

Kašika

On kaže: Ovo je idealna poza jutro ili kada se osećate napaljeno, ali umorno. Fino je, sporo i opuštajuće. Idealan način da započnete dan.

Ona kaže: Odlična poza i pruža mogućnost za multitasking. Možete i da dremnete dok vodite ljubav.

Analni seks

On kaže: Probao sam, ne sviđa mi se. Nekako mi je uvrnuto da stavljam svoju stvar u guzu moje devojke. Priznajem da sam bio opsednut analnim seksom dok ga nisam probao. Sada mi više nije zanimljiv. Radije bih imao seks koji pruža podjednako zadovoljstvo i njoj.

Ona kaže: Ne volim to. Moja vagina postoji sa razlogom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here