Šta muškarce brine tokom seksa?

0

Uprkos činjenici da je muškarac siguran u sebe odvukao ženu u krevet ne bi li je uverio da je baš on najbolji, zapravo je baš on je pun straha i nesigurnosti. Četiri stvari su vrlo često na meniju muških strahova tokom seksa.

 

1. Ruke su muškarcima u većini slučajeva briga jer ne znaju što da rade s njima dok vode ljubav. Naime, često ih brine da će staviti ruke gde ne treba i da će zbog toga ispasti nespretni. Nakon što se opuste, ruke postaju najmanji problem.

 

2. Težina je drugi veliki problem jer ni muškarcima nije svejedno kako izgledaju kad odbace odeću sa sebe, što je dodatni psihološki pritisak u trenutku opuštanja. Pritom one sa više kilograma brine da ne budu preteški za svoju partnerku.

 

3. Orgazam je većini muškaraca cilj svakog seksa, no brine ih i kada partnerka ne doživi orgazam. Ne zbog njenog zadovoljstva, već zbog moguće njegove greške. Stoga je pozitivna reakcija partnerke na muškarca itekako poželjna.

 

4. Na kraju, brine ih i sam polni organ koji nikada nije dovoljno veliki jer uvek može biti veći, bolji, spretniji… Pritom je svakom muškarcu itekako važno šta ona misli o njegovom penisu, pa koja reč pohvale uvek pali.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here