Ubio ženu jer je htela na ćevape!

0

Kuća ispred koje se desila tagedija
 

Milan Mlađen se pod uticajem alkohola posvađao sa suprugom, a ubrzo potom potegnuo je i veliki kuhinjski nož. Teško ranjena žena ubrzo je prevezena u bolnicu, ali povrede su ipak bile preteške.

 

Česte svađe

 

Komšije tvrde da su svađe i pijanstvo bili česti u domu Milana Mlađena i Jozefine Šmitran, a katkad je u smirivanju strasti morala da posreduje i policija.

 

Upravo je jedan od komšija Tomislav Verhas, i pozvao policiju kada mu je Mlađen pokucao na vrata i rekao mu da je ubio suprugu.

Ana Posavec, jedna od triju Milanovih kćeri, koja živi u Novoj Gradiški, o tragediji je doznala od kumova dvadesetak minuta posle ponoći. Kazala je kako su njen otac i Jozefina zajedno živeli osam godina.

 

"Otac i Jozefina često su se svađali, ali u njihovim je sukobima do sada uvek on izvlačio deblji kraj. Čula sam da je u kobnoj noći u kojoj se dogodio zločin s njima u kući bio još jedan muškarac. Kada su Jozefina i taj muškarac hteli da izađu, otac je krenuo za njima i dogodila se tragedija", kaže Ana Posavec.

 

Prema neslužbenim informacijama, Jozefina i njen prijatelj krenuli su u Bosansku Gradišku po cigarete 
i ćevape, što se nije svidelo njenom nevenčanom suprugu.

 

Uprkos tome, ona se obukla i izašla sa prijateljem, a Milan je, verovatno zbog ljubomore, uzeo nož i, sustigavši je, zadao joj nekoliko udaraca. Pala je u lokvu krvi, a njen prijatelj je sve to posmatrao.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here