Šta povezuje Borisa Tadića i Ivu Josipovića?

0

Kako je tvoja žena? : Supruge dva predsednika se zovu isto: Tatjana
 

I jedan i drugi predsednik imaju u svojim podacima isti broj: 28. Naime, predsednik Srbije ga ima u zbiru imena i prezimena (15+13=28), a predsednik Hrvatske u datumu rođenja (28.08.1957.).

 

U broju 28 nalazi se simbol 1 (2+8=10, a 1+0=1) koji ukazuje da su oni samouverene i ambiciozne osobe, hrabri istraživači i inovatori sa velikom unutrašnjom snagom i voljom.

 

I jedan i drugi predsednik rođeni su u istoj energiji (godina broja 7 koja traje od 04.02.1957. do 03.02.1958. prema Nine Star Ki) – u energiji Metala.

To je najveća moguća energetska kondezacija, stepen potpune materijalizacije gde je energija najkompaktnija i najčvršća. Energija jednog podupire energiju drugog koja uzvraća pozitivno, pa se tako njihove energije međusobno umnožavaju, što povoljno utiče na njihove sudbine. Pa, valjda će i na naše!

 

I jedan i drugi Predsednik su oženjeni, a njihove supruge zovu se isto – Tatjana.

U imenu Tatjana nalazi se broj 17 (4+1+4+1+1+5+1), sretan broj duhovnosti i ljubavi. To je broj odricanja i napornog rada. Nekima ovaj broj može pomoći da postanu slavni.

 

I jedan i drugi Predsednik imaju svoje najdraže ljubimice – kćerke. Borisove se zovu – Maša i Vanja, a Ivina se zove – Lana.

 

I jedan i drugi Predsednik pobedili su u drugom krugu predsedničkih izbora sa sličnim rezultatima.

 

Boris je u prvom krugu osvojio 35,4% glasova, a u drugom krugu je pobedio sa 50,3% glasova birača.

 

Ivo je u prvom krugu osvojio 32,4% glasova, a u drugom krugu pobedio je sa 60,3% glasova birača.

 

I jedan i drugi predsednik odrasli su i školovali su se u gradovima: Boris u centru Beograda, u Starom Gradu (osnovna škola, Prva gimnazija, fakultet). Ivo u centru Zagreba, u Donjem Gradu (osnovna škola, Prva gimnazija, fakultet/akademija). 

 

I to nije sve, Boris je predavao u gimnaziji koju je pohađao, a Ivo predaje na fakultetu na kojem je studirao.

 

I jedan i drugi Predsednik su vešti inicijatori i organizatori nevladinih uduženja. Boris je 1998. bio jedan od osnivača Centra za razvoj demokratije i političke veštine, a Ivo je 1994. g. bio suosnivač Hrvatskog pravnog centra.

 

I jedan i drugi Predsednik govore dva strana jezika. Boris – engleski i francuski aktivno, a Ivo – engleski i nemački aktivno.

 

I jedan i drugi Predsednik u mladosti su imali velike sportske ambicije.

 

Velika Borisova neostvarena ljubav je vaterpolo, a Ivina fudbal, koje su zanemarili zbog povrede i škole.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here