Pixabay

Snovi nam mogu mnogo toga reći i ukazati nam na neke stvari na javi jer podsvest zna da bude toliko jaka da ponekad i ne umemo da prepoznamo prave signale koje nam šalje. 

Šta ako ste se u javi sa nekim posvađali, ali ste onda sanjali da ste se pomirili? To nije slučajni znak.

Pomirenje sa nekim je poruka za vaše odnose sa drugima i kako se oni uklapaju u vaš život. Pomirenje nagoveštava čišćenje i isceljenje ali i da se zatvarate od drugih. Spremni ste da se usredsredite na nešto više i možete biti ekološki svesniji.

Osoba sa kojom ste u snu pomirili predstavlja nešto čemu morate brzo i lako da pristupite. Potrebno vam je malo tišine da biste povratili razum i duhovnu ravnotežu, dopuštate drugima da donose odluke umesto vas.

Ovaj san ukazuje na aroganciju i samouvereno mišljenje koje imate o sebi. Puštate da vas vetar nosi u nekom svom pravcu i označava nepovratne promene koje se dešavaju u vašem životu, piše “Dream so pedia”.

Ovakva vrsta sna je, nažalost, i upozorenje za nedostatak duhovnosti i ispunjenja u vašem životu. Neka osoba ili situacija vam oduzima mnogo vremena i energije. Može označavati i neostvarene ciljeve i osećaj nekih nedostataka. Možda doživljavate neku emocionalnu neravnotežu i napetost.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here