Pixabay

Generalno snovi o školjkama su dobri. Oni se pojavljuju kao upozorenje da morate nešto da učinite na bolji način.

Ovakav san takođe simbolizuje i vašu ličnost – ukazuje na to da ste veoma privatna osoba. Snovi o školjkama govore mnogo o vama vašem prosperitetu, ali i o vašim problemima i nesigurnostima, ukazuje “Dream Christ”.

Sanjali ste da vidite školjke

Kada vidite mnogo velikih školjki, takav san vam ukazuje na promene koje morate da napravite u svom životu. Međutim, one zavise samo od vas i šta želite da postignete. Ono što treba da uradite je da radite i ostanete fokusirani na promene koje želite da napravite.

Ako vidite otvorenu školjku, to je znak da ste voljni da radite nove i drugačije stvari da biste postigli sreću. S druge strane, ako vidite zatvorenu školjku, to znači da ste zatvorena i veoma tiha i smirena osoba, što nije uvek dobro. Često, takav san ukazuje i da ste usamljena osoba i da ponekad stvari u vašem životu ne idu onako kako očekujete jer ne volite da radite stvari drugačije.

San o jedenju školjke

Ovakav san ukazuje na strast koju posedujete. Kada se prejedete san vas upozorava i na veliku želju da doživite nova iskustva. Ovaj san nije loš, ali morate da vodite računa o sebi i da budete odgovorni za svaku akciju koju preduzmete. Ako ste u braku, san vam nagoveštava da je vreme da potpuno uživate u životu i da radite različite stvari sa svojim partnerom. Udahnite život punim plućima.

Sanjati male školjke

Male školjke u svetu snova pokazuju promene i nove izazove u poslu koji obavljate. Ako dobijete ponudu za novi posao, morate da napravite promene ka boljem životu i ne treba da se plašite. Ponekad morate da rizikujete i videćete da stvari počinju da idu vašim putem.

Sanjati prazne školjke

Ako ste sanjali prazne ljušture od školjki, ovo je upozzorenje na neki pogrešan trenutak. Nesreća i očaj će uskoro biti prisutni u vašem životu. Morate da ostanete zdrava osoba i da budete u stanju da ponovo dođete do sreće, korak po korak. Loše stvari se dešavaju u životu da vas nauče nečem važnom.

San o trulim školjkama

Pokvarena školjka u snu simbolizuje kraj veze i početak depresije. Zapravo, ako ste upravo prekinuli vezu, ovaj san je tako tipičan. Morate da zapamtite da sreća u vašem životu zavisi samo od vaših postupaka i da morate naporno da radite da biste bili zadovoljni. Nije lako, ali to je jedini siguran put do uspeha.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here