Stanković: “Delije”, dođite, nismo se dugo videli

0

Uzbuđen: Dejan Stanković

 

Stanković, sada pomoćni trener Udinezea, odigraće sa ekipom iz Udina prijateljski duel na našem najvećem stadionu (17h).

 

Najavljuje se da će Stanković odigrati nekoliko minuta u finišu prvog poluvremena ili utakmice, a Nikola Mijailović će mu predati kapitensku traku.

 

„Kada je stigao poziv Crvene zvezde, bio sam najpre malo začuđen, ućutao sam na trenutak, a potom i veoma srećan. Pomisao na ponovni izlazak na travu Marakane, stadiona na kojem sam odrastao, pred navijače uz koje sam odrastao, u meni budi zaista posebne emocije. Malo je reći da sam se uželeo toga. Na Marakani sam proveo divne trenutke, i cela ova ideja probudila je u meni veliku želju da još jednom obučem crveno-beli dres, ali i tremu. Da, tremu, kako se subota bliži, osećam se kao da tek treba da debitujem“, rekao je Stanković.

 

On je 1998. godine prešao iz Zvezde u Lacio sa kojim je osvojio Seriju A, Kalčo je osvojio još pet puta sa Interom sa kojim je 2010. postao i prvak Evrope.

 

Stanković, drugi najmkađi debitant u istoriji Zvezde (16 i po godina), je za crveno-bele odigrao 114 utakmica i postigao 38 golova, a poslednju, 115, odigraće u subotu.

 

„Očekujem dobru utakmicu, koja će za mene biti veoma emotivna. Naravno, očekujem i što više navijača, nismo se dugo videli. Nadam se da je želja obostrana“, poručio je legendarni srpski fudbaler.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here