Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan posle pobede sinoć protiv Spartaka od 3:2 i istakao je da se kroz takve utakmice raste.

– Tip utakmice koja može da ode na jednu ili drugu stranu, ali kroz ovakve mečeve rastemo. Ekipa je odigrala dobro, vidi se da su posle tri susreta u devet dana „teški“, da su se možda malo i zadovoljili, ali ne može uvek da bude „med i mleko“. Moraju da budu spremni i na mečeve u kojima je protivnik u svakom trenutku opasan, gde rival želi da igra, da se nadmeće. Pravili smo dosta grešaka, pogotovo u odbrani, ali uspeli smo da od 1:1 stignemo do 3:1 i da je bilo više koncentracije, bilo bi i ubedljivije. Okrećemo se meču protiv Evrope – rekao je Stanković.

Zvezdin trener posebno je naglasio učinak napadača – Bena i Tomanea.

– Posao im je da postižu golove. Mogao je Ben i het-trik da ostvari da nije promašio penal. Moramo da budemo fokusirani na igru konstantno, ako je trebalo nešto da se desi, onda bolje večeras. Zadovoljan sam u svakom slučaju, bio nam je potreban ovako motivisan protivnik – poručio je Stanković.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime