Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Crvena zvezda Dejan Stanković rekao je danas da nije zabrinut formom svojih napadača i da veruje da će ekipa biti na željenom nivou kada prvenstvo počne 1. avgusta.

Stanković i sportski direktor Mitar Mrkela razgovarali su danas sa novinarima u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, nakon povratka sa Divčibara, gde su se pripremali za iskušenja u novoj sezoni.

Fudbaleri i stručni štab FK Crvena Zvezda u Staroj Pazovi bruse formu za početak prvenstva zakazan za 1. avgusta na stadionu “Rajko Mitić” protiv Novog Pazara.

Stanković je napomenuo da ne zabrinjava forma napadača.

– Prema svakom igraču se ponašamo isto. Ko god je na treningu Crvene zvezde on je kandidat za tim. Igrači mnogo pošteno rade i nisam zabrinut za formu napadača. Važno nam je da igramo na sva tri dana kako bi se navikavali na obaveze ko je nas uskoro očekuju – kazao je Stanković i dodao da je klub vratio sa pozajmice iz Voždovca Stefana Hajdina i da im zbog toga nije potreban još jedan levi bek.

On je istakao da je ekipa sada izolovana u Staroj Pazovi kako bi mogli u miru da zatvore pripremni period.

– Katai je ozbiljan igrač za kojeg nema iznenađenja u fudbalu i biće veliko pojačanje za nas baš kao i Spiridonović koji je jako hitar fudbaler – kazao je Stanković i dodao da bi bio zadovoljan igranjem grupne forme u nekom od evropskih takmičenja.

– Bio bih 80 posto zadovoljan da uđemo u sezonu sa ovim igračkim kadrom – kazao je Stanković i dodao da je Sanogo, vezni igrač iz Obale Slonovače takođe značajno pojačanje za Crvenu zvezdu.

Mrkela je rekao da je igrač Mateo Garsija zajedno sa ekipom na trninzima i da nije želeo da ode u Argentinu, gde je imao ponudu jednog kluba.

– Za njega ima mnogo interesovanja drugih glubova…Jedan veliki klub se javio za Miloša Degeneka. Boaći ulazi polako u maksimalan proces treninga i verujem da će se priključiti ekipi uskoro.

Štoper Crvene zvezde Nemanja Milunović kaže da su se u Staru Pazovu vratili radi veličine terena jer su na Divčibarima trenirali na užem prostoru.

– Spremamo se za iskušenja na terenu. Nadamo se da ćemo u nekom trenutku dobiti podršku navijača koja nam mnogo znači. Kako god profesionalci smo pa ćemo u svakom trenutku pokušati da pružimo maksimum – kazao je Milunović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here