Stanković pogodio sa pola terena

0

 

Fudbaleri italijanskog Intera pobedili su na gostovanju Đenovu rezultatom 0:5, a fantastičan pogodak postigao je reprezentativac Srbije Dejan Stanković sa pola terena.

 

Kapiten "orlova" je u 45. minutu bio na pravom mestu, a loše ispucanu loptu od strane golmana domaćih Marka Amelije, Deki je nečekajući da padne iz prve opalio u praznu mrežu.

 

– U prvom poluvremenu smo igrali odlično. Imali smo mnogo šansi, a neke smo iskoristili. U nastavku smo bili umorni, ali smo ipak uspeli da uvećamo prednost. Posle 5:0 u gostima, šta reći osim da je bila fantastična utakmica – rekao je Stanković posle trijumfa.

 

Pored njegovog pogotka, ekipa trenera Žozea Murinja deklasirala je Đenovljane golovima Kambijasa, Balotelija, Vijere i Maikona, pa sada suvereno vladaju čelom tabele Serije A sa tri boda više od Juventusa koji je odigrao nerešeno sa Fiorentinom 1:1.

Osim kapitena reprezentacije Srbije, mreže su ovog vikenda tresli i "orlovi" na privremenom radu u Holandiji. Marko Pantelić i Miralem Sulejmani postigli su pogotke u pobedi Ajaksa nad Vilemom II 4:0, a Danko Lazović dao je jedini gol na meču njegovog PSV-a i Herenvena.

 

Prvi gol za Ajaks protiv Vilema postigao je 23-godišnji Kamerunac Ejong Enoh u 45. minutu. Bivši fudbaler Partizana i Herenvena Miralem Sulejmani zamenio je Denisa Romedala u 61. minutu i posle samo tri minuta provedena u igri duplirao prednost tima iz Amsterdama.

 

Marko Pantelić, koji je na terenu proveo svih 90. minuta, dao je gol za 3:0, a konačni rezultat postavio je njegov partner iz navale Luis Suares u završnici meča.

 

Okršaj PSV Ajndhovena i Herenvena odlučio je gol Danka Lazovića u 81. minutu. Srpski internacionalac igrao je ceo meč, dok je Jagoš Vuković presedeo utakmicu na klupi za rezerve.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here