Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da je veoma zadovoljan trening utakmicom protiv onladinaca (3:0) i da je najvažnije da su svi spremni za nastavak sezone.

– Ovo je bila porodična utakmica. Rezultat je bio u drugom planu, a cilj je bio da igrači osete loptu i ono što je najvažnije da svi zdravi izađemo sa terena. Imali smo tešku nedelju iza nas u smislu rada, igrači su malo umorni, ali sa razlogom smo isplanirali ovu utakmicu. Meč je bio korektan, sve u cilju toga da što spremniji dočekamo pohod na duplu krunu – istakao je Stanković.

On je dodao da ga raduje što su se igrači koji su imali probleme sa povredama vratili na teren.

– Raduje me što smo videli Sanoga na terenu posle dužeg vremena, kao i Boaćija, koji se povredio pre više od dva meseca, igrao je i Rodić. Vodio sam računa da ograničim minutažu kako ne bi ulazili u nepotreban rizik. Zadovoljan sam kako su momci odigrali. Kod mene svi dobijaju šansu na pripremnim utakmicama da se pokažu i da zaigraju, tako da je danas maltene čitav tim zaigrao. Za takmičarske utakmice biće odabir onih najspremnijih u datom trenutku.

Imao je Stanković priliku da vidi neke buduće prvotimce na delu i veoma je zadovoljan onim što su omladinci pokazali.

– Imamo svetlu budućnost. Omladinci su pokazali raskošan talenat i skrenuli pažnju na sebe u smislu toga da mogu da računam na njih u budućnosti. Katić je tu odavno, od skora su nam se priključili i Blagojević i Babić, a biće ih još u bliskoj budućnosti. Da sačekamo da se završi sezona, pa da napravimo plan za njih. Ipak, najvažnije je da su oni talentovani i da su budućnost Crvene zvezde – poručio je Stanković.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime