MN PRESS/foto: Nebojša Paraušić

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković sumirao je utiske posle drugog dana zimskih priprema na Kipru.

Crveno-beli se nalaze na Pafosu na prvoj fazi priprema za prolećni deo sezone u Superligi i Kupu Srbije, kao i uoči sudara sa Milanom u šesnestini finala Lige Evrope.

Stanković je poručio da su prvi utisci fenomenalni i da je Zvezdu na “rajskom ostrvu” sačekalo lepo vreme.

– U Beogradu nas je sačekalo ne baš najbolje vreme, međutim ubrzo smo promenili sredinu i došli na Kipar. Zbog toga mogu samo da se zahvalim klubu i svima u klubu što su nam izašli u susret i obezbedili 7-8 dana ovakve atmosfere, ovakvog vremena i mirnoće gde možemo svaki dan dva puta dnevno da radimo i da se spremamo. Mislim da poučeni iskustvom znamo koliko nam je rad na Kipru bio bitan prošle godine za nastavak priprema, a verujem da će tako biti i ove – rekao je Stanković.

Izabranici Dejana Stankovića ne kriju da je rad na Kipru izuzetno naporan.

– Bilo bi čudno da su pripreme lake. Igrači su fenomenaalni, došli su u odličnom stanju posle odmora, iako je on trajao oko 20 dana. Pojavili su se svi u zavidnoj formi, bez problema sa kilažama i ostalim stvarima, koje mogu da se dese tokom tronedeljnog odmora. To je samo dokaz njihove posvećenosti, profesionalnizma i želje da se spreme što bolje, da bismo u nastavku sezone opravdali ono gde smo.

Osvrnuo se Dejan Stanković i na ono što crveno-bele očekuje trećeg dana na Kipru.

– Biće malo taktičkih zamisli, taktičkog rada, ali pre sveg dobro zagrevanje. Posle toga dosta jaka taktička zamisao koju ćemo pokušati da sprovedemo – zaključio je Stanković.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime