MN Press/Foto: Marko Metlas

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da su njegovi fudbaleri spremni za duel sa Vojvodinom u polufinalu Kupa Srbije.

– Jedna utakmica se igra, svi znamo šta ona donosi. Nema previše kalkulisanja, jer nema popravnog. Idemo spremni i nadam se dobrom rezultatu. U dobrom smo ritmu, igramo dobar fudbal i biće prava utakmica – rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Kada je reč o sastavu, Stanojević je naveo da zna koje će igrače koristiti.

– Uvek ima nedoumica, ali znam sastav. Suma ima problema sa mišićem i ne znam da li će putovati za Novi Sad – kazao je Stanojević.

Upitan je za Vojvodinu i odlazak trenera Nenada Lalatovića na kraju sezone.

– Biće izuzetno motivisani – rekao je Stanojević i odbio da komentariše unutrašnje stvari Vojvodine.

Trener crno-belih je dodao da se Partizan za duel sa Vojvodinom sprema “kao za svaku utakmicu”.

– Mi kao veliki klub uvek imamo obavezu rezultata, igre, svega… Na kraju ćemo pričati o tome. Značila bi nam pobeda, da uđemo u finale i imamo mogućnost da se borimo za trofej. Svaka pobeda nam znači, Partizanu je sve važno – naveo je Stanojević.

Novinari su ga pitali da li želi osvetu Vojvodini za poraz u prošlosezonskom finalu Kupa Srbije.

– Stalno napominjem da jedinu obavezu imamo prema našim navijačima, klubu, dresu koji nosimo. Nemamo želje da se nekom svetimo, dokazujemo… Igramo iz naših želja, za naš klub i navijače, i to nam je jedina motivacija – odgovorio je Stanojević.

On je naveo da ima sve planove vezane za utakmicu i da je ekipa spremna za sve scenarije, kao i da zna ko će biti izvođač penala ako do njih bude došlo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here