Stara Pazova: Srušio se privatni helikopter

0

U MUP-u je rečeno da se nesreća dogodila oko 12.30 u Ugrinovačkoj ulici bb. i da se ne radi o vojnom ili policijskom, već o helikopteru u privatnom vlasništvu.

 

Helikopter "gazela" koji se srušio u Krnješevcima kod Stare Pazove, u vlasništvu je firme "Šatler", izjavila je večeras savetnica za odnose sa javnošću republičkog Direktorata civilnog vazduhoplovstva Katarina Andrić Milosavljević.

Savetnica Andrić Milosavljević je istakla za Tanjug da će uzroke pada helikoptera nešto posle podneva, tokom kojeg je jedan putnik povređen, utvrditi Komisija za udese Direktorata, kao i da je ekipa tog tela izašla na lice mesta i obavlja uviđaj.

U helikopteru su, prema Andrić Milosavljević, osim pilota bila i dva putnika, od kojih je jedan zadobio posekotine.

Andrić Milosavljević je dodala da se helikopter srušio sa male visine i da je, prema pilotu, sa zemunskog aerodroma Dobanovci krenuo na aerodrom "13. maj", koji se takođe nalazi u Zemunu.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije je ranije rečeno Tanjugu da je helikopter pao na ledinu iza naselja Krnješevci, u Ugrinovačkoj ulici, oko 12.30 časova i da je uviđaj o tom događaju u toku. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here