Stevanović: Hajka protiv Partizana

0

"Na poslednje tri utakmice u prvenstvu i Kupu postigli smo osam golova, a više se pričalo o dva primljena. Tu nešto ne štima! Treneri superligaša nam čestitaju kad ih pobedimo, uz to jedini predstavljamo našu zemlju u Ligi Evrope, ali izgleda da ni to nije dovoljno. Neprestano nas prate negativni komentari. A, šta tek da kažu u Real Madridu koji je izgubio od Alkorkona (4:0) ili u Lionu posle prošlonedeljnog poraza u Nici (4:1)", rekao je Stevanović.

 

On je priznao da Partizan ne liči na tim iz poslednje dve sezone.

 

"Svesni smo da postoje problemi, znamo za mane, ali i za vrline. Žao mi je što se one ne konstatuju, videlo se to posle utakmice protiv Rada, bili smo umorni od gostovanja Brižu, postigli tri gola, a svi su se bavili načinom na koji smo dva puta savladani", istakao je trener Partizana i dodao:

 

"Čini mi se da je sve što nam se dešava posledica neulaska u Ligu šampiona. To obećanje nije ispunjeno, mada bi bilo pogrešno isticati da je kasnije sve bilo negativno. Valjda postoje i pozitivni detalji? Pošto ih drugi ne primećuju okrenuti smo sami sebi, svlačionici i terenu koji nam život znači".
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here