Stevanović: Vreme je za pobedu

0

"Posle dve pobede u prvenstvu i jedne u kupu, utakmicu dočekujemo u dobrom raspoloženju i u pobedničkoj seriji. Ipak, ponovo nam dolazi evropska utakmica koje su nas obično vraćale korak, dva unazad. Mislim da je sada vreme da se prekine ta crna serija", rekao je Stevanović i dodao:

 

"Nemamo pravo ništa da obećavamo, igramo se rečima, ali sam siguran da ćemo učiniti sve, jer igramo za čast kluba. Siguran sam i da nećemo postiđeni izaći sa terena, a nadam se da će nas navijači ispratiti aplauzom. Teoretski, i mi možemo do drugog kruga, a i naše breme nije malo, jer Partizan nije navikao da ovoliko dugo igra bez pobede".

 

On je dodao da očekuje da na utakmici dobru partiju pruži Almami Moreira, koji je prethodno dobio sedam dana pauze.

 

"Moreiri je trebala psihološka pauza. Stalno smo u kontaktu, obojica znamo u čemu je problem i očekujem da on zablista jer je on naš najbolji igrač kad je pravi", rekao je trener Partizana.

 

Stevanović neće moći da računa na Klea, koji se povredio prošlog vikenda u prvenstvenom meču sa Napretkom.

 

Utakmica između Partizana i Briža biće odigrana u četvrtak od 21,05 časova.

 

"Očekujem tešku i jaku utakmicu, ali vreme je za prve bodove uz pomoć navijača, izaći ćemo podignute glave. Inače se ne kladim, ali slobodno stavite pare za nas", poručio je igrač crno-belih Ljubomir Fejsa.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here