Stigao ih umor?!

0

Na silu: Kovačićev prvi pogodak

Bokenhajm je u svakom pogledu bio brži i bolji na terenu. Nervoza naših igrača posle izgubljenih lopti, loše dodavanje i preskakanje srednjeg reda doveli su golmana Gavrilovića u situaciju da vadi loptu iz mreže u 17, 27. i 36. minutu.

 

O stanju na terenu govori i činjenica da je oba pogotka za Tempo postigao Đorđe Kovačić, igrač iz odbrane, i to oba puta posle "standardne situacije". Prvi Kovačićev gol došao je posle dobro izvedenog kornera Marijana Babića, pet minuta pre kraja prvog poluvremena. Lopta je došla na drugu stativu, a Đole ju je, gotovo, na silu ugurao u mrežu, pa je na poluvremenu rezultat glasio 3:1 za Bokenhajm.

 

U drugom delu Tempo se probudio i vratio u igru. Sve je funkcionisalo bolje. Prvo Stojanović pogađa prečku, Nikolić izlazi sam ispred golmana i pogađa ga u ruku, ali se rezultat ne menja. Međutim, snage je bilo samo do sredine poluvremena, a onda se opet stalo, a igra se svela na dobijanje žutih kartona. Srećom, u tom periodu je domaćin već bio zadovoljan postignutim, pa se i nije nešto trudio, što je naš tim iskoristio i desetak minuta kasnije, u 85. minutu smanjio vođstvo na 2:3. Ponovo je Kovačić bio strelac, a odlučujući pas je došao od Maksimovića iz slobodnog udarca.
 

Poslednjih pet minuta se krenulo na sve ili ništa, ali je umor bio jači. Žuto-crveni karton Stojanovića u poslednjem minutu došao je kratko pre kontre Bokenhajma koji je u poslednjem napadu postigao i četvrti gol, pa je meč završen još jednim porazom Tempa.
 

KRAJSOBER LIGA

 

VFR Bokenhajm – KSV Tempo 4:2 (3:1)

FRANKFURT

Stadion: Bokenhajm.
Gledalaca: 120.
Strelci: Đorđe Kovačić u 40. i 85. minutu.
Žuti kartoni: B. Marković u 43, Marinković u 58, I. Šešum u 71, Stojanović u 79, Rašović u 82. i Maksimović u 86. minutu.
Žuto-crveni karton: Stojanović u 90. minutu.
TEMPO: Gavrilović, Kovačić, Maksimović, B. Marković, Marinković, Babić, Stojanović, I. Šešum, Živković, Rašović (Matejević), Nikolić (Simonoviski), Malbaša (Mihailović).
Pozicija na tabeli:
12. Tempo 14 5 3 6 26:28 18

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here