Foto: MN Press
Novak Đoković

Američka teniserka Danijel Kolins izbačena je sa turnira Vorld tim tenis, zbog kršenja protokola o zaštiti od koronavirusa. 

Kolins je u junu kritikovala izjave Novaka Đokovića, a samo mesec dana kasnije napravila je grešku na koju je najbolji teniser sveta ukazivao.

Kolinsova ne samo da je napustila sportski kompleks u Zapadnoj Virdžiniji gde će se održati turnir, već je napustila i tu saveznu državu, što je oštro kršenje protokola sa kojim su svi pozvani igrači bili upoznati.

Novak je u junu izjavio da će biti teško organizovati US open sa brojnim protokolima o bezbednosti koji su ustanovljeni zbog pandemije koronavirusa.

Kolinsova je tada kritikovala Novaka, rekavši da je njemu lako da priča o takvim stvarima kada je zaradio milione i da “ne treba da kvari” sreću teniserima koji žele da igraju, pošto od toga žive.

Mesec dana kasnije, Kolinsova izgleda nije mogla da izdrži pritisak koji stvaraju bezbednosni protokoli i sama sebi skočila u usta.

Turnir u Zapadnoj Virdžiniji trebalo bi da se organizuje u prisustvo publike, a svoje učešće su najavili američki teniseri Venus Vilijams, Sloun Stivens, Sofija Kenin, braća Brajan…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here