RTS
Nastavak hit serije samo na MTEL TV-u

Serija koja je osvojila publiku širom sveta “Mama i tata se igraju rata” stiže ponovo u Vaše domove! Svi verni gledaoci imaće priliku da pogledaju čak deset novih epizoda u kojima će sa svojim omiljenim junacima prolaziti sve njihove nedaće, ali i slaviti srećne trenutke.

Ako do sada niste imali prilike da pratite prvu sezonu serije “Mama i tata se igraju rata”, reč je duhovitoj i emotivnoj priči o glumcu Veljku Radisavljeviću i njegovoj porodici. U drugom serijalu, priča se nastavlja posle tri godine. Želje glavnih likova su se obistinile, a uz njih i staro pravilo – “pazi šta želiš, možda se i ostvari”…

Veljko je postao planetarno poznat glumac. Snima popularnu seriju “Sloveni” na Kamčatki, a zbog smrti oca vraća se u Beograd, u staro okruženje koje je zbog posla morao da ostavi.

Nove epizode prate emocionalna previranja i krizu porodice Radisavljević, koja kulminira ozbiljnim promenama u načinu života Veljka (Gordan Kičić) i Jadranke (Nina Janković Dičić), koji su se razveli ali su svesni da moraju i dalje da dele sve radosti i probleme vezane za odrastanje njihove ćerke Vide (Lena Lazović).

Kreator ove serije u kojoj se kombinuju drama i komedija je Gordan Kičić, koji je uz Minu Đukić i Marka Manojlovića i reditelj serije. Scenario potpisuju Gvozden Đurić, Marko Manojlović i Gordan Kičić.

Najbolji “drugari” – Veljko i ćerka Vida

Pored Gordana Kičića, Nine Janković Dičić i Lene Lazović, zapažene uloge u seriji imaju: Nebojša Ilić (Ćufta), Vojin Ćetković (advokat Miki), Jovana Gavrilović (Aleksandra), Stefan Bundalo (Srđan), Amila Terzimehić (Ivana Kostić), Katarina Gojković (Radmila), Aleksej Bjelogrlić, Aleksandar Đurica, Tijana Marković i dr.

Vreme emitovanja drugog serijala “Mama i tata se igraju rata” je vikendom u 20 časova na kanalu RTS1 koji je dostupan u svim MTEL TV paketima, a prvu epizodu serije možete da pogledate večeras (subota, 17. decembar) u 20 časova. Kupite MTEL TV pretplatu i uživajte u omiljenoj seriji.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here