Ekskluzivci izdavačke kuće Bassivity Digital – Sara Jo, Senidah i Coby nastupili su 25. avgusta na zatvaranju Music Week Festivala u Beogradu pred više od 120,000 ljudi!

Masa je u glas pevala hitove “Slađana”, “Mišići”, “Leto je”, “Biseri iz blata”, “Bez sna”, “Mili, mili”, pesme koje su obeležile ovo leto, a poznati muzičari nisu krili oduševljenje fantastičnim reakcijama publike.

Coby

Njihovi nastupi ušli su u istoriju kao najposećeniji muzički perfomansi koji su se dogodili na Ušću, čuvenom koncertnom i festivalskom prostoru u našoj zemlji.

“Coby, jesi ti radio traku?” odjekivalo je Ušćem pre svakog hita, a autor ovog slogana, reper Slobodan Veljković Coby uživo je izveo svoje najveće hitove uz glasno pevanje i skandiranje publike. Trep kraljica Senidah sve je iznenadila svojim izgledom, a prvim taktovima pesama “Slađana”, “Mišići”, “Crno srce”, “4 strane sveta” i “Bez tebe” izazvala je potpunu euforiju.

Senidah

Nastupom na Music Week festivalu, njihova mlađa koleginica Sara Jo pokazala je da može da stane rame uz rame sa najvećim svetskim zvezdama. Osmišljene koreografije i efektan kostim, upotpunili su izvođenje njenih najvećih hitova “Nemam vremena za to”, “Bez sna” i “Mili, mili”, tokom kojih je publika često bila i glasnija od same Sare.

View this post on Instagram

⁉️‼️?‼️?‼️?‼️⁉️ @musicweekfestival

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on

U nedelju su se na Ušću okupili pripadnici svih generacija, od kojih su neki po prvi put bili u prilici da uživo vide nastupe trenutno najpopularnijih izvođača u regionu.

Čini se da je svima postalo jasno da milioni pregleda na njihovim spotovima na YouTube-u, u realnosti znače desetina hiljada ljudi na nastupima. Upravo su Senidah i Sara Jo, ali i njihove kolege iz izdavačke kuće Bassivity Digital – Fox, Surreal, Kukus, Elon, bili headliner najvećih muzičkih festivala ovog leta.

Njihov “showcase” na ovogodišnjem EXIT Festivalu učinio je da Fusion Stage na kome su nastupili bude najposećeniji ikada!

Pored brojnih nastupa, svaki od ovih izvođača priprema i nova izdanja, od kojih će pesma “Pravi rep” koju priprema Coby zasigurno “protresti” regionalnu scenu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here