Printscreen
Stoja

Pevačica Stojanka Novaković Stoja već neko vreme je u ilegali, a sada je otkrila i zašto je to tako.

Naime, ona je istakla da nema nameru da gostuje sa nebitnim ljudima, kao i da za nju nikada neće biti svi u istom košu.

– Pevanje nije samo posao, ni zanimanje, niti način zarađivanja. Pevanje je dar od Boga, emocija koja je darovana da se prenosi kao lek, lek za druge, vrlo retko za sebe. Uvek se iznova radujem kada čujem da sam pesmom nekome pomogla, orhabrila ga, razveselila. Zato ko god hvata mikrofon da bi postao poznat i bogat neće biti srećan, to je tako. Voli vas vaša Stoja – poručila je folkerka putem svog Instagram profila.

– Ja ne mogu da se pojavljujem tamo gde su nebitne face. Nekad se znalo gde se pojavljuju pevači, gde sportisti, a je ne vidim sebe u društvu nekih nevažnih ljudi. Ne bih da vređam, ali znate o kome i čemu pričam. Ne snalazim se najbolje u tom okruženju, ne možemo svi biti u istom košu. Ima me svuda samo me nema u medijima- rekla je ona za Blic, pa dodala:

– Kad nemam ništa novo da predstavim, zašto bih se pojavljivala. Ja nisam žena od skandala, a kad toga nema, mediji nisu ni zainteresovani.

1 COMMENT

  1. “Pevanje je dar” ???
    Певање је резултат дефектних, увећаних синусних шупљина у глави. Сви познати певачи имају увећане максиларне синусе. Погледајте профил Елвиса Прислија… Кад гласне жице почну да се тресу, долази до осцилација у синусним дупљама и цела глава функционише као музички инструмент. Осцилације се преносе на мождану масу, певачица пада у транс и почне да се кревељи и скида се у доњи веш… Осцилације неких фреквенција су опасне и певачица ризикује да добије рак на мозгу, што се дешавало.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here