Stojić iznenađem izjavama ’večitih’

0

"Ne mogu da verujem da se čelnici dva najveća kluba služe takvim prostim rečnikom, direktno i otvoreno optužujući jedni druge za nesportske radnje. Umesto da daju dobar primer, oni samo narušavaju ugled oba kluba i našeg fudbala. Rad ne samo da nije u tim pričama, već bih voleo da se javi bilo ko kome je moj klub nešto tražio ili od nekoga uzeo neki dinar.

 

Mi smo u opasnoj zoni i dolazila Zvezda ili Real mi moramo da igramo dvesta odsto kako bismo izborili pozitivan rezultat. Zato ne želim da se bavim intrigama i pričama na tako niskom nivou", rekao je Stojić za "Novosti".

 

Predsednik OFK Beograda Momčilo Minić izjavio je da "romantičare" ne interesuju rezultati drugih klubova.

 

"Oni neka se bave svojim problemima, a mi ćemo našim. Zaista ne želim polemiku, jer OFK Beograd nije deo nikakvog klana, niti ima razlog za to, već je fokusiran samo na sebe", rekao je Minić.

 

Generalni sekretar BSK-a Slobodan Peličić izjavio je da sa predstavnicima drugih klubova priča samo o fudbalu.

 

"Ovo je apsolutno nepotrebno stvaranje tenzije od strane Partizana i Zvezde, ali njihovo je pravo da budu veliki ili mali, a javnost neka sama proceni kakvi su. Na žalost, ostali klubovi postaju kolateralna šteta njihovog obračuna", dodao je Peličić.

 

Predsednik Partizana Dragan Đurić izjavio je pre nekoliko dana da Crvena zvezda ima naklonost sudija u domaćem šampionatu.

Prvi čovek "crveno-belih" Vladan Lukić demantovao je izjavu Đurića i istakao da Partizan premira rivale Crvene zvezde.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here