Stojković: Ne predajem se

0

Nažalost, njegove odbrane nisu pratili i odgovarajući rezultati ekipe, pa je menadžer Martinez odlučio da ponovo ukaže poverenje oporavljenom Krisu Kirklandu.

 

”Naravno, izbor je na menadžeru i to je njegovo pravo, ali mislim da sam dosta pokazao i pored poraza koje smo doživeli. Odbranio sam i nekoliko zicera protivničkim fudbalerima, kada se činilo da je gol siguran. U svakom slučaju, znam da moram da radim još više i bolje, ali se neću predati", poručuje Stojković.

 

"Moram da radim još bolje i jače da bih dostigao pravu formu. Ovde ima i utakmica u drugom timu, tako da mogu brže da se vratim u takmičarski ritam. Bez obzira na dugu pauzu koju sam imao, neću da se predam".  

Stojković je istekao da se Premijer liga razlikuje od bilo koje druge evropske lige, ali smatra da nije pogrešio što je došao u Vigan.

 

“Ovde je sve drugačije nego u Evropi. Ipak, kada podvučem crtu, verujem da nisam pogrešio u izboru. Do kraja sezone ću upisati još neki nastup", rekao je bivši golman Crvene zvezde i dodao da je najvažnije da bude spreman za nastupe u dresu reprezentacije Srbije.

 

"Znam da nas čeka Alžir, a ima dovoljno vremena da budem spreman kada bude najvažnije, a to je Svetsko prvenstvo. Navikao sam na borbu u karijeri", zaključio je Vladimir Stojković.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here