pixabay.com
Ilustracija

Roditelji koji su odbili da kupe posebnu avionsku kartu za svog dečaka, ostavili su bebu na šalteru za prijavu u Izraelu.

U nameri da lete Rajanerom sa svojim detetom, osoblje je tokom jučerašnjeg dana zamolilo roditelje da plate kartu za bebu.

Ovo je izazvalo svađu na aerodromu Ben-Gurion u Tel Avivu, nakon čega su roditelji odbili da plate kartu za ukrcavanje za svoju bebu za let za Brisel.

Prema Rajaneru, ljudi koji putuju sa bebom mogu ili da plate oko 25 funti za sedište u krilu ili mogu kupiti zasebno sedište za dete po standardnoj ceni za odrasle.

Prema navodima, vlasnici belgijskih pasoša ostavili su svoje dete na prijavi u kolicima za bebe i odjurili na pasošku kontrolu.

Osoblje aerodroma je primetilo napušteno dete i pozvalo policiju, koja je pronašla roditelje i privela ih na ispitivanje.

Menadžer Rajanera je rekao: “Svi radnici su bili u šoku. Nikada nismo videli ovako nešto. Nismo mogli da verujemo šta smo videli.”

Zvaničnici državnog vazduhoplovstva rekli su da je par izgledao nestrpljivo da prođe obezbeđenje, sa ili bez bebe.

“Par je zakasnio na let nakon što su se šalteri za prijavu na let zatvorili. Par je ostavio korpu sa bebom i želeo je da se ukrca prema terminalu jedan za bezbednosnu prijavu da bi stigao do izlazne kapije”, saopštila je izraelska uprava za aerodrome.

Vlasti su saopštile da je menadžer smene “odveo par nazad do šaltera letova da uzme bebu i pozvao policiju i čuvara”.

“Par je uzeo bebu nazad”, dodali su nadležni.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here