Freepik

Osećate se uzbuđeno svaki dan, a da li su svakodnevni polni odnosi uobičajena stvar i da li to može biti loše na bilo koji način?

Stručnjaci za polne odnose otkrili su za PureWOW kako svakodnevni odnosi utiču na zdravlje. Generalno, sasvim je u redu svaki dan upražnjavati odnose. Zapravo, Kim Anami, holistička instruktorka za seksualne odnose veruje da veća količina polnog odnosa može biti jedan od najdubljih alata za lični rast.

Šta je to ‘prava vrsta’ seksa?

– Ako je svakodnevni odnos prijatan i ne uzrokuje nikakvu fizičku neprijatnost, potpuno je u redu – kaže Laki Sekhon, stručnjak za plodnost i ginekolog iz Njujorka.

Da bi bio zdrav, mora biti sporazuman, što znači da su obe strane voljne i sposobne da pristanu na seks.

Da li je u redu imati svaki dan odnose?

– To je ono što je važno u vezi. Ako oba partnera žele da imaju odnose svaki dan, to je odlična vest. Ali ako oba partnera žele da imaju odnose jednom mesečno i to je u redu, sve dok je to ono što oba partnera žele – kaže stručnjak.

Drugim rečima, nema “normalnog”.

Ne postoji određena učestalost ili količina odnosa koja se smatra normalnom. Međutim, kada je neko obuzet mislima o seksu do tačke kada to narušava druge aspekte njihovog života, to bi se smatralo patološkim ili abnormalnim.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here