Pixabay.com

Veličina penisa nije ono što je ženama najvažnije kod muškaraca (ako to već dosad niste i sami shvatili). Pokazalo je to istraživanje australijskog Univerziteta sprovedeno 2016. godine koje je ovih dana ponovo počelo da se širi društvenim mrežama.

Brajan Moc, Bob Vong, Ričard Piters i Majkl Dženions hteli su da provere u kolikoj meri veličina muškog polnog organa utiče na privlačnost muškog tela.

U istraživanju su se koristili kompjuterski modifikovanim fotografijama na kojima su telima iste veličine i oblika torza dodavali polne organe različitih veličina. Utvrdili su da žene uvek prvo pogledaju oblik muškog torza. Dakle, pokazalo se da je oblik torza ženama najvažnija karakteristika kad “procenjuju” muškarce.

Pokazalo se i da veličina penisa ima gotovo podjednak uticaj na privlačnost kao visina muškarca. Upravo su veličina polnog organa i visina podelile drugo mesto u najvažnijim muškim karakteristikama za žene.

Pokazalo se da se ženama sviđaju penisi koji su malčice veći od proseka. Kao objašnjenje naučnici su naveli da im veći penisi sugerišu “bolje zdravlje i veću snagu” kod muškarca.  objašnjenje naučnici su naveli da im ove karakteristike sugerišu “bolje zdravlje i veću snagu” kod muškarca, piše Index.

Ipak, složićemo se da ništa nije toliko važno kao karakter i šarm… Zar ne?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here