Stvari koje niste znali o vezama a niko nije imao srca da vam kaže

0

Postoje te male začkoljice…koje nisu nerešive! 😉
 

Ponekad morate da se družite sa njegovim ortacima
Niste uvek raspoloženi da tiho cevčite pivo dok se on i njegovi ortaci prepiru ko će sledeći umreti u "Game of Thrones", ali, sutra će on morati da sedi na branču sa sedam devojaka. Tako da, izdržite.

Ljubav može da traje
Moguće je da godinama budete sa nekim i da vam se taj neko ne smuči. Možete ga voleti kao prvog dana. Samo treba da je to onaj pravi.

 

Emotivna bliskost isprva može biti zastrašujuća
Ne osećamo se svi prijatno u vezi od prvog trenutka. Možete biti u najboljoj vezi do sad a da pola vremena želite da se ispovraćate jer niste navikli da budete tako ranjivi i otvoreni pred muškarcem sa kojim spavate – posebno ako ste navikli da u ljubavi stalno igrate onu poznatu "kome je stalo manje" igru.

Onaj pravi verovatno neće biti onakav kakvog ste želeli
Jer se i za onog kog ste smatrali "savršenim muškarcem" ispostavilo da je najveća propast od veze.

Ok je da prvi kažete "Volim te"
Zastrašujuće? Razumemo vas. Ali ako ste u dobroj vezi to je sasvim ok. Kada vam bude uzvratio shvatićete da ste na istoj talasnoj dužini, tako da zaboravite na to da će ispasti kao da vi njega volite više nego on vas.


Shvatićete vaše prijateljice koje su vas toliko puta ispalile zbog dečka

Svi ti sastanci sa drugaricama koje su u poslednjem trenutku otkazale jutarnju kafu ili ručak posle posla, konačno su dobili objašnjenje. Nekada jednostavno želite da provedete jutro u zagrljaju vašeg dragog.

Neke prijatelje ćete naljutiti
Pogotovo one koji su vas uporno doživljavali kao singl devojku. Budite spremni na čudne i negativne komentare na to što ste se konačno zbližili sa nekim. Samo se osećaju ugroženo, ne brinite previše.


Steći ćete loše navike, ali ćete se nekih i rešiti

Pozitivan uticaj je odlična stvar u vezi. Ako ste recimo lenji pušač koji se nezdravo hrani i spava do podne, dečko koji živi zdravim životom za vas će značiti pravu promenu. Na bolje!

Najviše ćete se svađati oko gluposti (super, ako je tako)
To znaju svi oni koje su profesionalci u suludim svađama. Ali, posle takve svađe pomirenje je najslađe.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here