Suarez: Ne znam da li sam potreban Barseloni!

0

Luis Suarez
 

Urugvajac ima odličnu sezonu iza sebe, postigao je 31 gol u Premijer ligi, a proglašen je i za najboljeg fudbalera sezone. Međutim, "crveni" su ostali bez titule u završnici prvenstva, pa su sezonu završili na drugom mestu, iza Mančester sitija.

 

Mediji su tokom cele sezone spekulisali da će on u letnjem prelaznom roku napustiti Enfild i preći u jedan od dva najveća španska kluba. Nedavno je bilo i izveštaja da Real Madrid priprema ponudu od oko 70 miliona funti.

"Ja znam da nikad nisam potpisao ugovor u kojem postoji klauzula koja daje poseban prioritet bilo kom klubu. Imao sam dobru sezonu, medijske spekulacije uvek postoje, ali sada sam koncentrisan samo na predstojeće Svetsko prvenstvo", rekao je Suarez za španski AS.

 

"Ne znam ni da li sam ja uopšte potreban Barseloni. Oni imaju dobre igrače. Barsa zna koji su im igrači potrebni i šta trener želi… Imam ugovor s Liverpulom i uvek dajem sve od sebe timu za koji igram", kazao je Suarez.

 

Suarez trenutno na svom kontu ima isti broj golova kao i fudbaler Reala Kristijano Ronaldo i osvojiće Zlatnu kopačku ukoliko Portugalac ne bude strelac u poslednjem kolu Primere, jer je golove postigao na manjem broju utakmica.

"Nadam se da Ronalno više neće postići nijedan gol… On je jedan od najboljih fudbalera na svetu, bori se za Zlatnu kopačku i nikad neću priželjkivati da, na primer, ne igra. Ako bude strelac, biće šteta, ali neću poludeti zbog toga", rekao je Suarez.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here