Suprug Sandre Bulok kao Tajger Vuds

0

 

Međutim, da to nije bilo samo jednom, dokazuje 10 devojaka koje su se javile posle prve devojke koja je sa motoristom zaista imala aferu, a koju je i sam Džesi potvrdio.

 

U poređenju sa Tajgerom, Džesi gubi 11:14, ali se opasno približava do sada neprikosnovenom Don Žuanu, Tajger Vudsu koji je imao 14 ljubavnica…

 

Posle dotične Mišel Mekgi, zvane Bomba, javile su se još tri slave gladne devojke koje tvrde da su sa Džesijem takođe imale vanbračne afere.

 

Mišel Mekgi (32) bila je prva koja je zapravo javno istupila sa tim škakljivim podacima. Njen prijatelj je izjavio za "US Magazin": "Ona je prva priznala u javnosti, a svako zna da je Džesiju bilo dosadno kada Sandra nije bila tu, pa je morao da se zabavlja…"

 

I Džejmsova bivša žena Dženi Lindemlder izjavila je za američki časopis: "Žao mi je Sandre, jer znam da je bila zaljubljena u Džejmsa, ali upravo zbog toga je bila slepa za njegove prevare".

 

A ono što su mnogobrojni tabloidi ovih dana preneli je izjava Sandre Bulok iz januara meseca o Tajgerovim aferama i njegovoj supruzi Elin. Glumica očigledno nije ni sumnjala da će je slična sudbina zadesiti. Sandra je tada u jednom intervjuu duhovito ispričala šta misli o tome kada je Tajger od Elin dobio batine, posle izbijanja seks skandala:

 

“Da sam na mestu Elin, čoveče, ja bih ga (Tajgera Vudsa) izudarala mnogo više. Ona je bila fina, pa je stala. Ja bih uzela bejzbol palicu i sve bih izbacila iz sebe.”

 

Koliko je za sada poznato, Džesi Džejms nije pretučen…bar ne još…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here