Survivor: Aca ide kući sa 100.000 evra!

0

Pobedio zahvaljujući glasovima publike: Aleksandar Krajišnik
 

Posle 52 takmičenja na Filipinima, najmlađi učesnik Survivora, "Mali Aca", pobedio je u finalu Slovenku Teju Lapanju zahvaljujući glasovima četiri člana Velikog veća, ali i presudnim glasovima publike iz celog regiona.

 

Pre prebrojavanja glasova Krajišnik je naveo da je pokazao svoje pravo lice u surovim uslovima takmičenja, ističući da je "ekstra zadovoljan svojim učešćem u Survivoru".

 

"Onakav kakav sam kod kuće, takav sam bio i tamo", rekao je Aca, koji je tokom na Filipinima pokazao da je jedan od najbolje pripremljenih takmičara za surove uslove života, koji je pobeđivao u borbama, delio drugima ogrlice za imunitete…

 

 

Aca je rođen u Zadru, odakle je zbog ratnih zbivanja morao da se iseli u Bjeljinu, a kasnije se doselio u selo pored Šapca. Najopasnija stvar koju je do sada uradio bio je skok u vodu sa visine od 14 m, a na njegovoj avanturističkoj listi svakako bi trebalo da se nađe i podatak da je sa 16 godina biciklom iz Majura stigao u Beograd prešavši 135 km.

 

Po zanimanju je vozač kamiona, omiljeni film mu je "Maratonci trče počasni krug", a želja mu je da ima Audi A8.

 

 

Kako smo stigli do finala?

Aca Krajišnik i Teja Lapanja ušli su u finale Survivora i borbu za 100.000 evra! Aca je dobio četiri glasa članova Velikog veća, Teja tri, a Vesna samo jedan, pa su o pobedniku odlučivali glasovi gledalaca.

 

Za Acu su glasali Dušan ("potroši pametno pare"), Dina ("kad bi se sam našao na pustom ostrvu da bi uspeo"), Njegoš ("spasao mi je dupe kad mi je bilo najpotrebnije") i Srđan ("bio je mršav izbor, a od troje finalista Aca je najviše zaslužio").

 

Džip za Bibija

Džip Nissan Navara, odlukom gledalaca, pripao je Aleksandru Boškoviću-Bibiju, 28-godišnji hotelijer iz Beograda.

Teja je dobila glasove od Klemena ("od početka si bila ista, pozitivna"), Nemanje ("sve što si radila uradila si savršeno, da ne moram ne bih ni za koga glasao"), Višnje ("baš ovako zamišljam nekoga ko bi trebalo da ponese titulu pobednika, psihička i fizička pripremljenost sto posto, po njoj može da se snimi film kako pobediti u Survivoru").

 

Vesna je dobila glas od Nikole "Panišera" ("zbog hrabrosti što je ostavila porodicu i da odvede dečicu na neko lepo mesto").

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here