Survivor: Kome se bliži odlazak sa Filipina?

0

 

Povratak "Spartanca" Nikole u igru uzburkao je duhove u sada ujedinjenom plemenu Divata.

 

 

Kada je skinuo masku, većina takmičara je pozdravila njegov povratak. Nikola je išao od jednog do drugo, grlio ih i ljubio. Ali, najvećem neprijatelju, Višnji, osobi koja je "kriva za raspad Sparte", "crnom đavolu", samo je pružio ruku. "Zdravo devojčice", rekao joj je Nikola.

 

Divata je sada kompletirana. Jedanaest veličanstvenih od sada nastavlja individualnu borbu, pa ko pobedi.

 

Jedinstveno pleme se posle žurke preselilo na svoje ostrvo. To je, zapravo, isto ono ostrvo na kojem je do sada bio Ga dang, ali je kamp "umiven" – na raspolaganju su im kućica, letnja kuhinja, tuš, jastuci i ćebad, neophodan pribor za rad, hrana u konzervama…

 

Novo pleme Divata
 

I odmah stara slika. Ponovo svađe. "Nogu su povukli" Aca i Njegoš, koji su uspeli da se dokače oko vrlo posebnog krompira, za koji je Aca tvrdio da Njegoš nije želeo da mu pokaže gde raste. Njegoša je to jezivo iznerviralo, pa se brecnuo na Acu da "digne lenju guzicu" i odšeta do tog mesta, s obzirom da se ništa ne skriva. E, sad se i Aca dodatno naljutio zbog prozivke za lenjost.

 

 

Kad se ekipa okupila, Nikola je pokušao da im objasni šta se to zapravo događalo u Ga dangu i kako je on nepravedno optužen za spletkarenja. Povratak dostojanstva i časti bio mu je, rekao je, motiv da izgura sve do sada.

 

 

Njima je dosadno
 

Većina ga je slušala sa pažnjom, osim Višnje, kojoj je ta priča bila dosadna…

 

Višnja u kamere kaže da nije u redu da on "samo bane u pleme posle toliko dana", i da je imao dovoljno vremena da napravi strategiju, a što se tiče onoga što je čula od njega, pa bože moj, i ona je mogla da izmisli razne bajke.

 

U priču se, u međuvremenu, umešao i mali Aca, tvrdeći i zaklinjući se da je čuo kako su Nikola i Pece pominjali pare i kako će da dele nagradu. Nikola je potom u kameru izjavio da je ta priča o parama bila samo hipotetička.

 

Ekipa je u rascepu, ne zna šta da misli. Aca ne veruje ni Višnji ni Nikoli, Srđanu su svađe preko glave, a osim toga zna da su svi uvek govorili da je tokom Nikolinog boravka u plemenu uvek vladala tenzija.

 

A ni stari dogovori iz Manoba više ne važe. Profesor Dušan saopštio je Njegošu i Nemanji da na njega više ne računaju, jer je čuo od drugih kakvi su oni u stvari.

Njegoša je to razbesnelo, a ni Nemanja nije ravodušan. Njihov zajednički zaključak je da je Srđan, "onaj aforističar", mnogo pevao i pričao i da je on kriv za sve.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here