Sušić: Cela Bosna navija za Novaka!

0

Safet Sušić
 

Novak hrabro srce! Sva podrška Novaka Đokovića tokom turnira u Rimu i energija usmerena na Srbiju i Bosnu, izazvala je veliku reakciju kod zapadnih komšija.

 

Novaku, koji je ličnom donacijom od 500.000 dolara i preko sopstvene fondacije sa 100.000 pomogao regionu, a srpskom teniseru se lično zahvalio selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić.

"Novak je veliki čovek i ljudska gromada. Nisam iznenađen, jer znam o kakvom se sportisti radi, ali oni koji ga ne poznaju dirnuti su u srce. Cela BiH priča o ovom potezu koji mogu da povuku samo veliki ljudi ogromnog srca. Novak bi trebalo da bude uzor mnogima".

 

Selektor reprezentacije koja će za manje od mesec dana početi učešće na svom prvom Svetskom prvenstvu otkrio je kako izgleda jedan teniski klub u Sarajevu.

"U tom klubu postoje samo slike Novaka. Nema ni Nadala, Federera, Marija, već samo ima mesta za Đokovića. Kad Novak igra važne mečeve ovde ima dosta navijača, a mogu misliti kakva je atmosfera zavladala tu (u Beogradu prim.aut) kad je Đoković posle pobede poslao poruku celom svetu o tragediji koja je zadesila naše dve zemlje. Ovim potezom je kupio celu Bosnu. Cela zemlja će navijati za njega",  rekao je Sušić naglašavajući da će navijati za Novaka svim srcem u Parizu i Londonu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here