Pixabay.com
Foto: Ilustracija

U petak ujutro i pre podne na severu i zapadu zemlje, a do kraja dana i u ostalim krajevima, očekuje se jače naoblačenje koje će usloviti mestimično kišu, na visokim planinama sneg.

Vetar će biti slab i umeren jugoistočni, tokom dana u pojačanju, u košavskom području i na planinama povremeno jak. Tokom noći na krajnjem severu Srbije vetar u skretanju na severni.

Jutarnja temperatura od -2 do 3 stepena, najviša dnevna od 8 do 15 stepeni.

U Beogradu će biti umereno i potpuno oblačno, povremeno sa kišom. Vetar će biti slab i umeren jugoistočni, tokom dana u pojačanju, krajem dana povremeno jak. Jutarnja temperatura iznosiće oko 3 stepena, najviša dnevna oko 11 stepeni.

Za dane vikenda biće oblačno i vetrovito sa pojačanim severozapadnim vetrom, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. Više padavina se očekuje na jugu i jugoistoku zemlje. U nedelju pre podne u zapadnim i severnim, uveče i tokom noći ka ponedeljku i u ostalim krajevima prestanak padavina.

Od ponedeljka do kraja perioda uglavnom suvo, sa temperaturom oko ili malo iznad prosečnih vrednosti. Samo u sredu prolazno naoblačenje koje će usloviti mestimično kišu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here