T. O.
Osveštavanje slavskog znamenja

U Srpskom sportskom centru Kizboro u nedelju je obeležena slava kluba, Sveti Simeon Mirotočivi.

Bila je ovo još jedna prilika da se Srbi iz Melburna okupe i svečano obeleže slavu jednog od svojih omiljenih sastajališta. Ove godine, domaćin je bio Marko Trifunović.

– Bila je ovo prilika da se ponovo okupimo u Srpskom sportskom centru Kizboro – kaže za “Vesti” sekretar kluba Goran Nikolić, naglašavajući da je Centar posetilo preko 150 gostiju.

Prošlo je skoro dve godine otkako je novo rukovodstvo preuzelo klub u Kizborou, i kako ističe sekretar Nikolić, ove godine ulažu posebno velike napore kako bi obnovili i unapredili klub.

– Očekujemo da će sa početkom fudbalske sezone, koja kreće 19. marta, u samom Centru biti mnogo življe. Sem toga, na našim terenima, a imamo ih četiri, odnedavno pored Belih orlova, trenira i Ričmond – priča Nikolić.

Krajem marta se održava i Godišnja skupština Centra i sekretar Nikolić očekuje da će ovo biti prilika za sve koji su se poslednjih godinu dana učlanili, kao i za starije članove, da učestvuju u izborima za Upravni odbor Srpskog sportskog centra.

Sala Centra u Kizborou bila je ispunjena gostima

Proslava Dana žena u nedelju

Srpski sportski centar Kizboro će i ove, kao i ranijih godina organizovati proslavu 8. marta, Međunarodnog dana žena.

U nedelju, 7. marta od 19 sati, počeće svečanost koja će ujedno biti i prilika da svi uživaju u dobroj muzici benda 2M i Vesne Kobre, uz pratnju orkestra Aleksandra Bogdanovića. Rezervacija je obavezna, a cena ulaznica je svega 20 dolara.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here